Palvelut


Asennuspalvelu

AUTOTALLIN OVET

Harkitsetko vanhan autotallinoven vaihtamista uuteen? Suunnitteletko uudiskohdetta? Saat nyt kauttamme saksalaisia Hörmannin laadukkaita autotallin ovia tarpeesi mukaan räätälöitynä. Meiltä löytyy useita standardikokoja, jotka asennetaan helposti ja nopeasti aikaa sekä rahaa säästäen. Puramme myös vanhan oven ja viemme sen pois. Uudiskohteisiin valikoima on ylivertainen muihin ovivalmistajiin verrattuna.

Autamme sinua pääsemään parhaaseen lopputulokseen. Ota yhteyttä niin teemme tarjouksen! Jari 044 263 5544

Autotallin ovet vanhoihin ja uusiin kohteisiin – ovet joka tarpeeseen

Kun suunnittelet uutta ovea, ole yhteydessä kuntasi rakennusvalvojaan ja selvitä onko uusien ovien suhteen vaatimuksia. Oviaukon mittauksen jälkeen mieti otatko standardi oven, joka on yleensä edullisempi. Haluatko oveen ikkunan ja/tai käyntioven. Millaisen aukaisumenetelmän haluat? Nosto-ovi, kippiovi vai rullaovi? Haluatko oveesi käyntioven? Onko talli lämmitettävä, jolloin kannattaa valita eristetty malli.

Vaihtamalla vanhan oven tilalle uuden, saat kiinteistöösi uutta ilmettä. Vanhemmissa autotalleissa oviaukko on usein liian kapea nykyautoille ja ajaminen talliin on hankalaa. Tällöin uudesta leveämmästä ovesta mahtuu sisään helpommin ja turvallisemmin. Autamme sinua suunnittelemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan oven ja mittauspalvelumme kautta saat varmasti oikean kokoisen oven. Mesvac tuotteiden valikoima uusiin kohteisiin on ylivertainen. Löydät varmasti oven, joka täyttää vaatimuksesi. Ovillamme on 10 vuoden ja käyttölaitteilla 5 vuoden takuu.

Asennamme ovesi ammattitaidolla ja tarjoamme myös huolto- ja korjauspalvelua. Ammattitaitoinen huolto takaa laitteen moitteettoman ja turvallisen käytön. Kysy myös huoltosopimustamme, joka sisältää sovitut tarkastukset ja määräaikaishuollot. Ammattitaitoinen huolto takaa laitteen moitteettoman ja turvallisen käytön.

 

Pienimuotoiset sähkötyöt kotitalouksille

Alihankintaa teollisuudelle.

 

Huoltopalvelu

Autotallin ovien huoltosopimus.

Nosto-ovien huoltosopimus.

 

Autotallin ovien välitysmyynti

Autotallin ovet.